Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

 

 

 

ANNA

 

Nama Glamour: Anna Aljuffrey

Tempat Lahir: Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan Pahang

Zodiak: Libra

Warna kegemaran: Hitam

Makanan Kegemaran: Masakan Thai, masakan kampung & western food

Hobi: buat aktiviti lasak macam hiking, bawak motor, menyanyi, tengok movie, makan dan memasak

Perkara yang anda suka tentang diri anda: mudah terhibur, kuat gelak, pandai nyanyi. haha

Perkara yang anda tidak suka tentang diri anda: kuat tidur, kuat makan, cepat lupa

Tempat yang pernah dilawati: tak banyak pun. 4 kali je pernah keluar dari Malaysia

Tempat yang ingin dilawati dan kenapa?: Venice Italy sebab teringin nak naik gondola pastu fefeeling tourist sambil pakai topi besar tu. haha

Sebab suka bekerja di THR Gegar: saya sangat suka muzik, suka bercakap dan jadi satu kepuasan bila dapat buat orang lain ceria bersama di samping menemani pendengar dalam apa juga situasi yang mereka hadapi.

Jika anda tidak menjadi DJ, apakah kerjaya anda?: masih dalam industri seni, mungkin pengacara tv sepenuh masa & penyanyi balada

Anda anak emak atau anak bapak… kenapa? anak dua dua! sebab takde diorang takdela anna. hehe okay mungkin anak abah kot sebab ramai kata muka kami seiras. tapi apa-apa masalah banyak di kongsi bersama mama.

Lengkapkan ayat ini..jika saya memiliki 1 juta ringgit, saya nak tunaikan haji dan nak mengembara ke seluruh pelusuk dunia. Cuba semua extreme sports yang ada sambil buat kerja amal bersama penduduk setempat ala-ala Angelina Jolie gitu.